Hålla masken

Wednesday 4 August 2010
    

Jag jobbar på en camping, och fick en dag höra en historia som min kollega hade varit med om. Hon satt i telefon den här dagen, och bokade in gäster som ville campa samt svarade på alla möjliga frågor som campinggästerna hade. En man som ringde tog nog ändå priset. Min kollega presenterade sig som vanligt med företagets namn samt hennes eget, varpå det första mannen säger är:

– Säljer ni mask?!

Min kollega blir en aning förvånad, men som den trevliga och serviceinriktade människa hon är svarar hon vänligt…

– Nej tyvärr, vi säljer inte mask.
– Nähä…!

En stunds tystnad….

– …Men vi har en hel del fina jordhögar här omkring runt campingområdet, så jag tror säkert att du kan gräva upp en om du har en spade…
– Säljer ni spadar?!
– Nej tyvärr gör vi inte det. Men det ligger ett köpcentrum bara några kilometer här ifrån, och jag tror säkert att du kan köpa en spade där för en femtiolapp eller så.
– Jaha…Var då?
– Ja, på BauHaus t.ex. Eller Jula.
– Jaha okej va bra. Tack så mycket.

Vi fick oss alla ett gott skratt. Om det bara vara någon som busringde eller om det helt enkelt var en ärlig undran vet vi inte. Men kul var det!

Susie says:

Dålig service tycker jag att man inte på campingen kunde låna ut en spade, det brukar väl finnas… Annars hade det ju varit en bra grej att skaffa nöjda kunder, och införskaffa en spade att låna ut… Det är det lilla extra som man minns oftast…

Jag håller med er här uppe! Låter logiskt, enligt mig..

Jonas says:

Det var väl inte så konstigt? Han ville meta och behövde lite mask.

Nicke says:

Så jävla dålig historia. Det är väll ändå en vettig fråga om man är intresserad av att meta mesans man campar

asd says:

Så konstigt är det väl inte. Han ville väl meta/pimpla och undrade om ni sålde mask till detta, det är det väl många campingar som gör?