Jag pratar om MIN tzatziki

Wednesday 20 January 2010
    

Jag jobbar på ett fik i en galleria här i stan. En dag vid lunchtid kom en medelålders kvinna fram till mig och bad om en västkustsallad. Inga problem, svarade jag, och frågade vilken dressing hon ville ha till. Jag hann knappt rabbla upp våra fyra olika dressingarna innan hon bergsäkert svarade:

Kunden: Tzatziki!
Jag: Javisst. Då kommer jag ut med det så fort det är klar.

Kunden börjar äta av salladen, men det dröjer inte länge innan hon reser sig upp och går med bestämda kön till kassan och tränger sig förbi flera kunder. Jag hinner tänka “Oj, hoppas det inte var nåt fel på salladen…!”

Kunden: DU! Den där jävla tzatzikin!
Jag: Ja? Var det något fel på den?
Kunden: Jag ville bara tala om för dig att den smakar vitlök!

Först visste  jag inte om jag skulle idiotförklara henne eller bara låta henne vara. Men jag bestämde mig för att försöka förklara för henne att tzatziki mycket riktigt ska innehålla vitlök… Men då fick jag bara ett riktigt argt svar tillbaka:

Kunden: I ditt land kanske!

/Josef

Peter says:

“går med bestämda kön”? Jag läste det som kön i könsorgan. XD

Annie says:

haha! vilken rolig scen. är säker på att du hanterade den på bästa sätt!

Magnus says:

De andra kunderna i kön måste väl ha garvat sig harmynta?

mr show says:

Grym blogg, om du vill ha riktig humor ska du läsa min blogg.Jag är en komiker som är på väg upp, läs min blogg.Det kommer vara flera punshlines och dissar om allt möjligthttp://mrshow.blogg.se/