Kom så låtsas vi inte om det här

Monday 14 February 2011
    

En mamma med två barn kommer in i zoobutiken.

Ena barnet får tag på en aktiveringskula, stoppar in fingarna i hålen och slår iväg den rakt över smalbenen på ägaren till butiken. Ungen skriker “STRIIIKE!!!”. Mamman tittar leende på och säger “kom nu så går vi vidare”.

/Nummerskivan

Lina says:

Håller med Matilda, borde vara obligatorisk föräldrautbildning. Men håller också med Linda att många är hopplösa fall. Därför borde det vara en obligatorisk utbildning med ett test på slutet. Klarar man inte det får man inte skaffa barn. Skulle lösa problemet med överbefolkning också. Tummen upp för tvångssterilisering! (Jag är fullt allvarlig)

Matilda says:

Urk. Hur man beter sig när ens barn beter sig illa så det går ut över andra människor borde vara del av en obligatorisk föräldrautbildning.

Linda says:

Jag är rädd att en obligatorisk föräldrautbildning inte biter på sådana här människor. Har man inte det i sig för från början hur man beter sig, och hur man låter sina barn bete sig, så går det aldrig in tyvärr… Men det är ju skit att man som ordningsam förälder med snälla och väluppfostrade barn ska behöva lida för det. Vissa stirrar på en när man kommer in med barn på vissa ställen som om man vore döden självt. Jag kan ju inte gå fram och säga: “Fast mina barn…”. Man är redan dömd.