Logik, även när det gäller bröd

Monday 9 February 2009
    

Jag står och packar upp varor en vanlig torsdag. Just då stod jag vid brödhyllan och packade upp lite kex, när en kund kommer fram och börjar studera brödhyllan med rynkade ögonbryn. Till slut säger han i smått missnöjd ton:

– Är det här allt bröd ni har? Har ni inga sådana där frysta baguetter?

Jag berättar att det har vi visst, men föreslår att han letar i frysdisken istället om det är fryst bröd han är ute efter.

tessan says:

Sara: Menar du vakuumpackade baguetter?

Sara says:

Till hans försvar så finns det ju faktiskt “frysta” baguetter som är ofrysta i affären men lägs i frysen när man kommer hem för att sedan bakas i ugnen vid valfritt tillfälle. De går oftast att hitta i brödhyllan. Jepp.

Martina says:

Ja, mycket ska man höra. Nåt jag aldrig glömmer är när en tant ringde på dörren till köttavdelningen på mitt jobb. Jag öppnade och hon frågade efter trosskydd..Det är inte lätt när det är svårt..:)

Ylva says:

Japp alltid lika logiskt. Samma sak gäller även i den butiken jag jobbar i.

S.F.M.H says:

Haha känner igen det där. har jobbat i butik i flera år och hört både det ena och det andra. Jobbar på k-tjänst nu och här hör man massa kul med.