Men ni säljer ju mat…

Wednesday 27 August 2008
    

Dam (visar fram en Ica-värdecheck): Tar ni den här kupongen?
Jag (ler snällt): Nej tyvärr, det här är inte Ica.
Dam (ser förvirrad ut): Va? Är det inte?
Jag: Nej, det är Willys.
Dam: Jamen, ni tillhör ju Ica?
Jag: Nej, vi hör till Axfoods, det är en helt annan familj liksom.
Dam: Jamen, ni tar väl ändå Icas kuponger?
Jag: Ehm… nej?

Nathalie says:

Fast det är ju inte helt ovanligt att man har avtal med konkurrenter och tar deras kuponger, sen fakturerar man den som sålt presentkortet tex. Vet att det är så i många bokhandlar i alla fall..

Thezz says:

Haha ja folk är så härligt korkade ibland..

Du är sääker på att ni inte tar icas kuponger då? 😛

Therese says:

Ja den kupongen var kul, jag skickade t o m in den till konsumbloggen och fick den förevigad 😀 http://konsumbloggen.com/2007/11/16/samarbete-over-granserna/

Sofia says:

Hihi 🙂 En del människor är fantastiska 😀

En kul sak på kupongtemat upplevde jag förra hösten. Jag jobbar i en Coop Nära-butik, och varje månad kommer den tidning,Mersmak, där det finns ett antal rabattkuponger. På en kupong i ett nummer av denna tidning (jag har sparat kupongen :P) står det alltså som vanligt “Medlemsförmån för dig med MedMerakort. Gäller t o m 18/11 2007. Lokala avvikelser kan förekomma.” Och så som avslutning: “Gäller endast på Ica.” ! På en kupong i konsums medlemstidning 😀 Det gav mig definitivt den veckans garv, och räckte ett bra tag 🙂 Tyvärr minns jag inte om någon av våra kunder reagerade på detta, men hade ju varit rätt skoj att gå på ica, visa medmerakortet och be om rabatten 😛