Självförvållat

Friday 5 June 2009
    

En äldre dam till min kollega:

– Nu borde jag få rabatt för jag har tagit den fulaste potatisen.

Kollegan svarar:

– Men det var väl självförvållat.

Den äldre damen blir väldigt tyst.

/Sofie

Maria says:

Jag har också haft en kund som denna, som kom till mig och bad om att få köpa diskhandskarna (som jag tror kostade typ 4:90…) billigare eftersom förpackningen var trasig… Eftersom man inte kan beskylla kunden för att ha haft sönder förpackningen själv så kunde jag inte mer än att neka och erbjuda henne en annan med hel förpackning…

Martina says:

Vilket dumhuvud..man väljer väl själv vilka potatisar man köper..var säkert en gamling också..På mitt jobb har en del kunder börjat riva upp potatissäckar och stoppa grejer i för dom vet att kassörskorna inte vill ha upp dem på bandet..Från och med nu tar vi upp varenda säck. Folk är verkligen korkade..

L says:

Ungefär som kvinnan som idag kom fram till kassan och sade att hon borde få rabatt på hudkrämen eftersom plomberingen var borta. Oturligt nog för henne var personen bakom henne i kön en civilvakt som hade sett henne ta bort plomberingen för att kunna prova krämen. Jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt när hennes lilla trick uppdagades.

Lars says:

Påminner om en händelse jag råkade ut för när jag för ett par veckor sedan som kund kom fram till potatislåren och damen som stod mitt framför flyttade sig åt sidan för att släppa fram mig. Hon kände väl någon form av socialt tvång att säga något och sa:
-Det var värst vilka fula potatisar.
Utan att egentligen tänka svarade jag:
-Det bekommer mig inte, för jag hade ändå inte tänkt äta skalet.
Hon blev fullständigt mållös, mumlade slutligen nåt ohörbart och lommade iväg. 🙂

K says:

bra sagt!