Bränd på grillkvällen

Monday 12 July 2010
    

Jag jobbar i en butik som säljer reservdelar till bilar, allt annat man kan tänkas behöva till bilen samt några andra saker, t ex engångsgrillar.

 Jag har fått höra en historia om en kund som kom in och köpte fyra stycken engångsgrillar (som vi har ute i butiken, på en helt vanlig hylla som allt annat…). Efter ett tag kom han tillbaka och ville lämna tillbaka grillarna för att “de saknade köttet”.

Personen som tog emot honom förstod inte alls vad han menade. Han fick förklara flera gånger innan det slutligen kom fram, att kunden trodde att engångsgrillarna såldes tillsammans med kött (eftersom det är en bild på grillat kött på framsidan) och därför hade tyckt det var ett jättebra pris för fyra köttbitar med grill.

När han kom hem hade han lagt de fyra grillarna i frysen för att köttet skulle hålla sig färskt. Man kan ju tycka att han borde anat nåt när vi inte har grillarna i en kyl.

Hur som helst var det när han hade tagit fram en av grillarna en tid senare, som han upptäckte att köttet saknades.

Sandra says:

Haha, intelligenta människor har vi tydligen gott om i det här landet! xD

Lundgren says:

Påminner om när farsan vann en engångsgrill på ett lotteri. Han eller jag hade aldrig använt en sådan förut. På instruktionerna stod det "skaka grillen innan du öppnar locket", men instruktionerna satt på INSIDAN AV LOCKET. Vi hade ju redan öppnat locket för att kunna läsa instruktionerna, för att sedan läsa vad som ska göras innan locket öppnas.

Marina Karlsson says:

Man slutar aldrig att bli förvånad !! Ha ha ha