Ett nytt skinn

Friday 30 April 2010
    

Som ni märker ser sidan annorlunda ut, och i mina ögon är det en stor, bra och nödvändig skillnad.

Det gamla utseendet var väl okej, men det var lite för mycket. För mycket text, för många sidopaneler och för mycket reklam.

Reklamen är ju en svår grej att hantera, å ena sidan ger det oss en chans att inte behöva betala hela notan för sidan ur egen ficka, men å andra sidan är det ju så fult och ger på nolltid en plottrig och ofokuserad look.

Tills vidare finns det endast reklam mellan inlägget och kommentarerna, och då enbart i formen av en banner. Klicka gärna på den för att stödja oss.

Det är som vanligt ett arbete i förändring och om du vill säga att vi gör ett gott arbete, hittat något fel eller tycker att något borde ändras – lämna gärna en kommentar här nedanför!

Craxyknas says:

Jag gillade faktiskt den förra layouten. Den var mer personlig och typisk för er än vad denna är. Och rubriken var med tydlig så man visste direkt vad det handlade om. Så som det ser ut nu fastnar jag i allt det vita och tappar bort själva poängen lite granna.

mattias says:

Jag förstår vad du menar och tycker själv att headern är lite väl minimalistisk. Jag ska försöka ordna en mer tydlig och mer grafisk bloggrubrik.

Tusen tack för din feedback!