Jag har verkligen tagit i, men skivan passar inte

Friday 6 March 2009
    

Jag jobbar i returen/servicen på en elektronikfirma. En dag kommer en man med bestämda steg gå emot servicen med en låda under armen. Lådan är en skrivare som kund inhandlad dagen innan:

Kund: Jag skulle installera denna idag och så hittade jag den där installations-cdn, men så hittade jag ingenstans att stoppa in den.
Jag: Hur menar du?
Kund: Ja, alltså, var i skrivaren ska man stoppa skivan? Jag har letat och hittar ingenstans i skivaren där man kan stoppa in en skiva.
Jag: Men du stoppar väl skivan i datorn om du ska installera skrivaren på den?

Kunden fick tunghäfta, sedan bad han om ursäkt och tyckte allt var oerhört pinsamt.

Bemp says:

Skulle förevisa för en old-timer hur man kan skriva ut ett dokument och han blev helt förbluffad över hur dokumentet fanns kvar i datorn efter utskrift – att det liksom inte bara rann ut ur datorn när det skrevs ut…

Mich says:

Känns lite som reklamen för länge sen, när en kille svär över sin nya superdator, som inte ens har en fungerande dryckeshållare, dvs han försöker klämma in en pappmugg i cdhållaren xD

mohaha says:

Hahahahahahaha… så klockrent! Kan de inte ens räkna ut att skivan ska vara i datorn undrar jag hur tusan de ens kan hantera en dator eller en skrivare.

Martina says:

Haha, tjaa alla kanske inte vet att skrivaren ska vara ansluten till datorn..=/

Norberg says:

Haha, vad skön! Har vissa släktingar som hade kunnat göra precis det där… 😛

Pucko says:

Det är inte lätt när det är svårt 🙂 Hur skulle han ha kunnat veta om det liksom ? 😉