Klipinne

Sunday 10 August 2008
    

Som alla vet har sommaren varit varm. Väldigt varm. Kunderna är svettiga och luktar, tja… skunk helt enkelt.

Denna underbara torsdag i juli sker någonting alldeles förskräckligt. Min kollega befinner sig i närheten av brödavdelningen, och med tanke på värmen så tror hon inte sina ögon. En knubbig och väldigt svettig man för ner en färdigbakad baguette inannför sin tröja FÖR ATT KLIA SIN RYGG.

Min kollega står som förstenad. Mannen kliar färdigt sin rygg och lägger sedan tillbaka den “använda” baguetten i korgen där de övriga färdigbakade baguetterna finns. Mannen lämnar sedan brödavdelningen.

Min kollega vaknar till liv, och går som i trans till baguettekorgen och tar upp denna blöta baguette (ja, den var blöt!). Därefter går hon ut till lagret där hon möter mig med en förskräckt min (och en svettig baguette) och förklarar vad som hänt.

Ja, hur ska man kunna gå vidare? Och hur ska man någonsin kunna köpa en färdigbakad baguette igen? Jag kan erkänna att jag har inte vågat mig på det än, och vet inte om min rädsla för svettiga baguetter någonsin kommer att försvinna.

Pau says:

lmao!! haha sitter vid datan och gråter fan..! xD herregud vilka typer det finns…:P

E says:

Ganska mesigt av kollegan att inte ens kräva en stackars tia av mannen som snuskat med brödet. Att förstöra en livsmedelsvara är precis samma sak som att stjäla den.

M says:

har också skräck för baguetter efter att jag sett en snorig unge slicka på alla baguetter som fanns i en korg i affären. uuuuuuusch!

Malin says:

Uss o fy! *ryser*

Carina says:

Snacka om snubbe som har problem med baguetten. 😀

Broken Haiku says:

…nog behöver han en baguette allt, inkörd i öronen så inte mer vett läcker ut.

Mikaela says:

Detta kan vara det vidrigaste jag hört på länge.. *iihhh*