Nidbilden

Monday 8 September 2008
    

När jag förr i tiden jobbade i fotobutik kom en dag en medelålders man in och var mycket upprörd. Han berättade att den sista bilden på rullen inte var tagen då han skulle lämna in den, så han hade bett någon av oss i personalen att fota honom i butiken. När han sen hade hämtat ut sina framkallade bilder och tittat på dem hemma upptäckte han att någon hade SKRIVIT på bilden. Budskapet på bilden löd “Får man verkligen se ut hur som helst?” eller nåt sånt

Bilden hade han inte med sig, men vi i personalen var förbryllade, något sådant skulle vi ju aldrig göra. Vi försökte fråga ut honom hur texten såg ut, men utan att riktigt få ett vettigt svar. Han var mycket upprörd över att vi uppenbarligen tyckte att han var så ful och hånat honom, så vi bad honom istället att komma tillbaka så att vi kunde få titta på bilden och reda ut problemet.

En stund efter att han gått går det upp ett ljus för min chef.

Kunden har blivit fotad mot vår reklam för passfoton i fönstret, med en stor vit (icke handskriven) text som lyder “Hur får man se ut egentligen?” följt av en mängd tokiga bilder och ordet PASSFOTO över i princip hela alltet.

Möjligtvis upptäckte även kunden detta, för han kom aldrig tillbaka.

sebbe says:

haha jag hoppas innerligt att
bilden var riktigt ful
för då är det ju klockrent med
den bakgrunden:P

Bella says:

Neee stackars gubbe 🙁
fast lite kul ändå 😉