Pris- och kvalitetsmedveten

Monday 29 December 2008
    

En söt gammal tant har precis handlat av mig och ska till att packa ned sina varor när hon inser att hon inte köpt någon bärkasse.

Hon tar en plastkasse och tittar på den och utbrister:

– Näe vet du vad, jag betalar inte fullt pris för den här! Det ser ju ut som om någon har stått och stampat på den!

Vicky says:

Klart man kan glömma kassen, fast en del sätter det nog i system. Jobbade för ett par år sen i kassa där folk alltid frågade mej vad som var bäst att packa i, papper eller plastpåse och hur många. Ingen helt enkel fråga, jag vet ju inte hur du packar… Men Jisus så många puckon det finns och alla stod i min kassakö kändes det som… Serviceyrken är nog inget för mej!

Anna S says:

Vi hade en kund en gång som gick in i butiken igen och plockade ur frukt ur en låda för han inte skulle behöva köpa en kasse till sina varor!

Bella says:

Jag hade en kund en gång som krävde halva priset på en påse för att den såg ut att vara använd tidigare. Men en ny påse vägrade hon ta…

Cliff Hanger says:

Fick hon rabatt på påsen? Kanske 50 öres rabatt?

Anneli says:

På den tiden jag jobbade i butik så märkte man snabbt vilka som alltid “glömde” och därför frågade jag dem om de skulle ha en kasse också innan jag sa totalsumman. Om du bara glömmer ibland så skulle i alla fall inte jag tänka att du gör det av snålhet.

Pelle says:

Att glömma kassen är något jag gör ibland, tycker det är lite pinsamt då jag alltid inbillar mig att kassörskan tror att jag bara råkar “glömma” av ren snålhet, då dem alltid bjuder på den om man frågar. kan det vara så? eller är kassörskorna förstående?