Ska du köpa den där?

Monday 16 January 2012
    

Jag sitter i kassan och det är inte så mycket folk så jag räknar kuponger. Så dyker det upp en man i 30års åldern i mitt synfält och han hinner precis ställa ner något stort svart, just nedanför kassan innan han trevligt hälsar och börjar lasta upp sina varor. Jag slår in varorna och frågar i slutändan:

Jag: Det du ställde på marken, det var ingenting du skulle köpa?
Kund: …hahah eeh, näe, det hade jag med mig in.

Jag nickar, tar betalt och kan inte undgå att bli nyfiken på varför han skrattade. Efter att köpet gått igenom plockar han åter upp den stora svarta bilbarnstolen med tillhörande baby i och går iväg.

/ovitaskor.blogg.se

Leena Lind says:

kul man känner sig som “snäpp snäpp” ta bort mig  

Kibbutzen says:

Trevligt att ni är tillbaka

Christina Kickan Höglin says:

Hahaha 😛

Anders Axelsson says:

HAHAHAHA =D

Peter Mårtens says:

Asså det där händer mig varje dag

Lily says:

Hahaha… lite pinsam situation kanske… men som sagt.. det skulle nog känts värre om det varit någon stor vara och man inte hade frågat utan kunden snällt hade kunnat gå ut med den…sånt e livet som kassörska 🙂