Vegetariskt plus bacon

Monday 18 June 2012
    

Jag jobbar på en hamburgarrestaurang, där vi har en Drive-In, där jag häromdagen fick en lite rolig kund:

Jag: Välkommen till (företag) det går bra att beställa.
Kund: Har ni något vegetariskt mål?
Jag: Ja, vi har två olika sallader och ett hamburgarmål.
Kund: Är det bacon på den hamburgaren?

/P

bokus_skum_kanin_500x90_boka

Korven says:

Efter att ha levt en lång tid med en partner som är vegan, har man vant sig vid att se hur vegetarisk mat ofta bara är vegetarisk såtillvida att den huvudsakliga köttbiten är utbytt mot något annat. Ost, bacon, räkor, fisk mm. som används som kryddning brukar vara kvar om man inte ber dem att även ta bort det.
 
Inte alls konstigt att ställa frågan tycker jag…

jonasponas says:

Man kallar väl inte en vegetarisk burgare för hamburgare? Det låter ju superkorkat. Fattar att kunden misstänkte att den kunde innehålla bacon…